Werkgever

U ZOEKT GOEDE MENSEN

Waarom YES 4 work Intermediair?

In onze toekomstvisie nemen ontwikkelingen op digitaal vlak een belangrijk onderdeel in.
Zo ontwikkelt, implementeert en voert YES 4 work Intermediair o.a. digitale begeleiding- en behandelprogramma’s.

Onze professionals worden getoetst conform het opgegeven competentieprofiel aan de vraag van opdrachtgevers.

Werkgebied: Daar waar wij het verschil kunnen maken.

Kwaliteit en innovatie staan voorop! Want ieder mens verdient de best mogelijke zorg, aandacht en liefde.

YES & you en YES 4 work Intermediair

YES & you begeleidt volwassenen en/of kinderen in het verbeteren van de kwaliteit van leven. In de begeleiding sluiten zij aan bij de belevingswereld, (culturele) achtergrond, uitdagingen, kansen en mogelijkheden van de hulpvrager.

YES 4 work Intermediair is ontstaan uit het gedachtegoed van YES & you. Wij kunnen flexibiliteit leveren in het verschaffen van professionals met verschillende kwaliteiten voor onder andere YES & you en andere zorgorganisaties en/of instellingen. Gezien de zorg altijd in ontwikkeling is en wet- en regelgeving ook met regelmaat wordt herzien, is het van belang dat je als organisatie mee kunt gaan in deze veranderingen die optreden.
YES 4 work Intermediair staat voor een heel divers team t.a.v. sociaal-culturele identiteit, religie, levensbeschouwing, seksuele oriëntatie en levensfase. Dit om altijd een zo goed mogelijke match te kunnen maken zonder barrières tussen de hulpvrager en de hulpverlener.

Deze visie delen YES & you en YES 4 work Intermediair allebei. Wij vinden het belangrijk om niet alleen verbinding te maken tussen professional en cliënten maar om netwerkpartners met elkaar te verbinden. Door de samenwerking met elkaar aan te gaan en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven, kunnen wij de kwaliteit van zorg goed waarborgen waarmee toegang verschaft wordt voor het bieden van vele faciliteiten.

INNOVATIE & ONTWIKKELING

Zorg is onderhevig aan een hoop veranderingen. Het gebruik van digitale hulpmiddelen, efficiëntere werkvormen, werken met steeds kleinere begrotingen. Alles bij YES 4 work Intermediair is gericht op goede en duurzame zorg in de toekomst.
Behalve dat wij de faciliteiten bieden om de groei van het collectief te bewerkstelligen, is er ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Samen kijken we naar mogelijkheden.
Samen hebben we de visie.

MANAGEMENT & ADMINISTRATIE

Is uw administratie een grote uitdaging en besteedt u uw tijd liever aan de zorg? Wij hebben de oplossing. Door samen te werken met diverse ondernemers buiten de zorgsector, kunnen wij relevante diensten aanbieden.
Wij ontwikkelden deze diensten voor u:
• De beschikbaarheid van een tool om aansturing op managementniveau te versoepelen en de administratie te vergemakkelijken; Ondersteuning van de zorgadministratie;
• Digitale ondersteuning, die u online zichtbaar maakt en houdt.
Door op deze manier samen te werken, blijven de kosten laag en is er minder overhead nodig. Samen leveren we maatwerk.

× Hoe kan ik je helpen?